onsdag 28 december 2011

Bredbandspasta

Stek ett paket gott bacon i en liten klick smör. Stek först på lite lägre temperatur och öka sen så hinner det släppa mer fett och bli knaprigare. Plocka upp baconet med spara flottet i pannan, dryga ut med lite smör och sänk värmen. Lägg i sparris och stek på låg värme ett tills dom är nästan klara - öka sen på värmen och ge dom lite färg. Plocka upp sparrisen men spara flottet i pannan. Lägg i hackade kastanjechampinjoner, stek dom på hög värme och låt dom suga upp flott och smör. Lägg tillbaka bacon och sparris och lyft från plattan. Peppra med entusiasm.



Häll i bredbandspasta och skaka om. Peppra och riv på lite parmesan.

2 kommentarer:

  1. Åh! Fan vad gott! Och nyttigt låter det som. Blev sjukt sugen...

    SvaraRadera
  2. Kör hårt. Fryst sparris funkar alltid så länge man steker dom direkt ur frysen. Gott, nyttigt, hälsosamt och sexigt.

    SvaraRadera